Curs de formare continuă privind dezvoltarea competențelor verzi

Загрузка Мероприятия
  • Это мероприятие прошло.

Curs de formare continuă privind dezvoltarea competențelor verzi

Start Time :

11 октября, 2021 @ 2:00 пп

Finish Time :

15 октября, 2021 @ 5:30 пп

Event Description

Centrul de Excelență în Construcții, cu suportul proiectului ”Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” vine cu un program de formare continuă pentru cadrele didactice din ÎPT din domeniul construcțiilor și energetic. Unul din obiectivele acestui program este dezvoltarea competențelor verzia cadrelor didactice din ÎPT profesional tehnic, care la rândul lor vor instrui elevii în a obține cunoștințele necesare pentru o dezvoltare durabilă a construcțiilor și eficiență energetică.

„Educația pentru mediu și construcții durabile” este unul din modulele programului de formare „Utilizarea materialelor ecologice, a deșeurilor și metodelor sustenabile în domeniul construcțiilor și eficienței energetice”.

În cadrul modulului sunt dezvoltate conținuturile: 

  • Criza de mediu și impactul/rolul omului 
  • Planificarea sustenabilă în domeniul construcțiilor
  • Legislația protecției mediului

Scopul acestui modul este îmbunătățirea competențelor profesionale ale cadrelor didactice în domeniul construcțiilor durabile și protecției mediului după principiile economiei verzi în Republica Moldova.

Proiectul „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și finanțat de către Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Event Speaker

Expert: Camenscic Evghenii