Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale

Загрузка Мероприятия
  • Это мероприятие прошло.

Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale

Start Time :

9 ноября, 2020 @ 12:00 дп

Finish Time :

13 ноября, 2020 @ 11:59 пп

Address :

Moldova, Republic of

Event Description

Centrul de Excelenţă în Construcţii din Republica Moldova a fost premiat pentru inovație, în cadrul Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale. Premiile de excelență VET, trofeul și diploma, a fost oferită de către Comisia Europeană, pentru inițiative de înaltă calitate și exemple de bune practici în oferirea celor interesați opțiuni de dezvoltare a competențelor profesionale pe care le solicită piața muncii în prezent.
Datorită realizărilor pe care le-am obținut, Fundația Europeană de Formare ( ETF — European Training Foundation) a Comisiei Europeane a inclus Centrul de Excelență în Construcții în Rețeaua Europeană de Centre de Excelență, fiind una din cele mai bune instituții din Republica Moldova.
Echipa Centrului de Excelență mulțumește Comisiei Europene pentru înalta apreciere a muncii depuse.
Reamintim că în perioada 9-13 noiembrie 2020, a avut loc cea de V-a ediție a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale.
La fel ca în anii precedenți, obiectivul Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale este acela de a-i inspira pe cetățenii spațiului european să descopere și să-și îmbunătățească talentele prin intermediul educației și formării profesionale.

Event Speaker

Address :

Moldova, Republic of