Activități

Ziua faptelor bune

Promovăm umanismul    29.04.18  

Mai mult

Anul Centenarului

Împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România     27.03.18

Mai mult

1 Martie

Consiliul Elevilor vă felicită cu sosirea primăverii              01.03.18

Mai mult

Magia crăciunului

Activitate   extracurriculară      " Magia  crăciunului ".   21.12.17

Mai mult

La mulți ani Români !!!

  La mulți ani România.   01.12.17

Mai mult

” La Steaua ...”

Şedinţa cenaclului "La steaua".   22.11.17  

Mai mult

Conferinţă "Alexie Mateevici, poet erou al Basarabiei. 100 ani de la scrierea odei Limba Noastră."

  Conferinţă "Alexie Mateevici, poet erou al Basarabiei. "   25.10.17  

Mai mult

Ziua ușilor deschise în IPCEC

  Activități didactice și extracurriculare în cadrul CEC   13.05.17  

Mai mult

Am citit. Mi-a plăcut. Recomand.

Elevii CEC citesc cărți.   27.04.17

Mai mult

Festivalul Național de la Chanson Francophone "Chantons, AMIS"

  XIV-ieme edition, Chișinău   25.03.17

Mai mult
Ziua ușilor deschise în IPCEC

 
Activități didactice și extracurriculare în cadrul CEC
 
13.05.17
 
Sămbătă, 13.05.2017, s-a desfășurat activitatea  Ziua Ușilor Deschise care a întrunit un șir de activități didactice și extracurriculare :
 
Expoziție - Gala Specialitățlor;
concert festiv;
ședințele cu părinții;
excursie în atelierele și laboratoarele instituției.
 
 
Activitatea propriu-zisă a avut drept obiectiv promovarea imaginii instituției și familiarizarea părinților cu performanțele elevilor și ale echipei manageriale. Prin prezentarea expozițiilor au avut posibilitatea să cunoască specificul specialității, spectrul de aplicare și utilitate a competențelor dobîndite, actualitatea și perspectivele de realizare profesională ale elevilor. Cele patru catedre de specialitate au expus cele mai reușite proiecte/lucrări realizate de elevi pentru a aprecia gradul de complexitate pe care reușesc elevii să-l asimileze în timpul studiilor. Aceasta se datorează faptului că insituția, ca și Centru de Excelență, este lider pe piața serviciilor educaționale în domeniul instruirii profesionale. Revizuirea și îmbunătățirea planurilor de studii la toate cele 9 specialități, realizarea curricula la toate disciplinile de studii și practici au sporit nivelul atractivității absolvenților noștri.

Echipamentele performante, utilajul și materialele consumabile de ultimă generație, utilizate în cadrul tuturor practicilor, oferă posibilitatea dobândirii unor abilități practice solicitate de angajatorii din domeniu. Un obiectiv aparte au avut ședințele cu părinții: Dezvoltarea eficientă a parteneriatului profesor-elev-părinte în scopul sporiirii reușitei și frecvenței școlare.

Diriginții au proiectat și realizat ședințe în toate grupele de anul I-III, cu plasarea accentului pe aspectele psihologice caracteristice vârstei, oferind astfel abordări deschise cu implicarea nemijlocită a părinților. Programul activităților a fost încheiat de meciul amical de fotbal dintre profesori și elevi, care s-a încheiat cu scorul de 3:2 în favoarea elevilor. Astfel, ziua a fost plină de emoții și impresii pozitive, pecetluită în fotografii și filmulețe care vor deveni istorie pentru noi toți.
 
Aducem sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la buna desfășuare și organizare a acestui eveniment - membrii administrației, profesori, diriginți, personal auxiliar și urăm insituției noastre mulți ani prosperi în palmaresul Hronicului Vârstelor !
 
La mulți ani, Centrul de Excelență în Construcții !

Returnare