Activități

„Ziua sănătății 2020”

Regulament concurs „Ziua sănătății 2020”         Prezentul Regulament stabilește modul de organizare și desfășurare a „Zilei sănătății” în cadrul IP Centrul de Excelență în Construcții.       Regulamentul de organizare și de desfășurare a „Zilei sănătății” este elaborat de profesorii de Educație fizică din IP Centrul de Excelență în Construcții.

Mai mult

Concurs „Profesia aleasă îmbogățește doar pe cel ce-o îndrăgește”

Realizați un clip video sau un colaj foto despre specialitatea pe care o studiați în așa fel încât să putem vedea ce reprezintă aceasta și de ce ați ales să o studiați.  

Mai mult

Dor de Eminescu

                                                  ,,Într-o lume relativă Ce-a făcut și-a desfăcut Eminescu-i remușcarea Dorului de absolut.’’   

Mai mult

Răsunetul Bucuvinei

Motto: Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină. ( Sf.Augustin)     

Mai mult

Atelier de restaurare

În perioada 26-30 August 2019 elevii de la Centrul de Excelență în Construcții împreună cu profesorii  și angajați ai muzeului au fost protagoniștii atelierului de lucru „Tehnici de #restaurare aplicate în practică: curățire, consolidare și integrare” organizat de către Proiectul #Twinning "Suport pentru promovarea patrimoniului cultural în Republica Moldova, prin păstrarea și protecția acestuia" finanțat de Uniunea Euroeana, în colaborare cu #Ministerul #Educației, #Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău.

Mai mult

Ora Cărții

     Ring  Intelectual       22.05.19

Mai mult

Ziua Sanatații 2019

      În Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău a devenit o tradiție ca în fiecare an , în luna mai, să se desfășoare ”Ziua Sănătății”, unde se face bilanțul activităților sportive.       Așadar pe data de 22-05-2019 s-a desfățurat ziua sănătății, cu un program sportiv bogat la care au participat peste 350 elevi din anul I-III de studii.

Mai multOra Cărții

     Ring  Intelectual
      22.05.19

 Elevii grupei A18.09 au participat la un Ring Intelectual la Biblioteca Ovidius și s-au ales cu premiul I : Lilicu Cristian, Leancă Iosif, Luca Mihaela. Genericul a fost romanul ,,Grădina de sticlă’’ a autoarei Tatiana Țîbuleac, câștigătoarea Premiului European pentru Literatură 2019

 Un roman remarcabil. Întrebările te urmăresc și după lectura pasionată a acestei opere, destinul unei fete care crește în două limbi și două culturi, în anii când se schimbă frontierele și sistemele politice. Consecințele tragice ale neiubirii:,,Tot  ce învățasem sau iubisem zăcea în mine cioburi’’.

    A fost o concurență acerbă cu discursuri și răspunsuri plauzibile. Atmosfera  a fost încinsă de Pașa Liviu cu piesa ,,Confesiune’’, care a fost lansată la TV.

Felicitări câștigătorilor și participanților!

Acceptați orce provocare, delectați-vă cu cărți bune și eșiți la lumină. Sunteți capabili de performanță, exteriorizați și interpretați valorile literare.


Fiți setoși de carte și de zbor!

 

                                                                                                       Condur Ludmila, profesor


Returnare